X
Hallo, ik ben Angelique Drent

Hallo, ik ben Angelique Drent

Moeder van 2 zoontjes Sem (2017) en Niels (2019) en de eigenaresse van Kinderdagverblijf Kei Lief.
Wij zijn in januari 2017 gestart in Megen. Zelf heb ik jarenlang als pedagogisch medewerker gewerkt bij andere organisaties. Ik wilde graag een opvang starten zoals ik vond en vind hoe opvang moet zijn; kleinschalig en échte individuele aandacht voor ieder kind. Met ons Team aan professionele pedagogisch medewerkers delen wij de visie op topkwaliteit. Zelf zien en ervaren blijft de beste kennismaking die we kunnen bedenken. Daarom nodigen we u van harte uit om langs te komen.
Hallo, ik ben Sabrina van de Reijt

Hallo, ik ben Sabrina van de Reijt

Als sociaal pedagoog vind ik het belangrijk dat kinderen zich in eerste instantie veilig voelen
Ik vind het een uitdaging om jonge kinderen te stimuleren zich sociaal emotioneel, lichamelijk en cognitief te ontwikkelen en daarbij te kijken naar de unieke eigenschappen en talenten.


Hallo, ik ben Mariska de Kleijn

Hallo, ik ben Mariska de Kleijn

Ik woon in het rustige stadje Megen. Om die rust terug te laten komen in mijn werk heb ik gekozen voor Kei Lief. Het kleinschalige en de huiselijke sfeer is wat past bij mij. De kinderen komen goed tot hun recht omdat ze veel individuele aandacht krijgen.

Mijn hart ligt bij het werken met kinderen.
Ieder kind is bijzonder en uniek. Er is geen dag hetzelfde en dat maakt het werk zo mooi.

Wat ik vooral heel erg belangrijk vind, is dat de kinderen zich "thuis" voelen bij Kei Lief en dat ik daar een steentje aan mag bijdragen.


Hallo, ik ben Bo Hoefnagels

Hallo, ik ben Bo Hoefnagels

en woon samen met mijn vriend Sonny, 2 zoontjes Guus en Sten en hondje Dixie in het mooie Berghem.

Werken bij Kei lief is zo leuk omdat je kinderen ziet opgroeien van een klein baby’tje tot een eigenwijze kleuter. En daar draag ik graag mijn steentje in bij. Elke dag is anders, en ook dat maakt dit werk zo mooi. En natuurlijk de vrolijke gezichtjes die ‘s ochtends binnen komen wandelen maakt het werk erg dankbaar.

 

Contact:
Kinderdagverblijf Kei Lief
Meerstraat 24
5366 KB Megen.

T groep: 06 – 24 13 80 67
E Angelique: info@kinderdagverblijfkeilief.nl