X

Ouders


Wij vinden het niet alleen belangrijk dat de kinderen zich welkom voelen bij Kinderdagverblijf Kei Lief, maar hetzelfde geldt ook voor de ouders.
Onze pedagogisch medewerkers nemen vragen, wensen of suggesties dan ook altijd serieus. Natuurlijk staat het belang van het kind daarin centraal. Omgekeerd zullen de medewerkers bij de ouders navragen wat het kind thuis gewend is en wat de persoonlijke voorkeuren zijn, zodat hierop, indien mogelijk, op ingespeeld kan worden.

Ouders hebben op de eerste plaats dagelijks contact met de pedagogisch medewerkers tijdens breng- en haalmomenten en dit geeft hen de mogelijkheid informatie uit te wisselen. Tijdens deze momenten werken de ouders samen met de pedagogisch medewerkers om de overgang voor het kind zo soepel mogelijk te maken.

Bij binnenkomst kan het kind rustig afscheid nemen van de ouders en bij vertrek ook van de pedagogisch medewerkers. Ook krijgen ouders aan het einde van de dag mondelinge informatie over hun kind. Bij Kinderdagverblijf Kei Lief vertellen we over hoe een kind heeft gegeten, gedronken en geslapen en hoe het met verschoningen is gegaan. Maar we benoemen ook de emoties: heeft het plezier gehad? En welke activiteiten hebben wij die dag ondernomen?

Deze informatie is voor ouders ook terug te vinden in het dagboekje dat bijgehouden wordt van alle kinderen.

 

Contact:
Kinderdagverblijf Kei Lief
Meerstraat 24
5366 KB Megen.

T groep: 06 – 24 13 80 67
E Angelique: info@kinderdagverblijfkeilief.nl