X

Werken bij Kinderdagverblijf Kei Lief

Kinderdagverblijf Kei Lief is een jonge en dynamische organisatie in de kinderopvang. Wij staan voor 'all inclusive ontzorging' en streven naar de best mogelijke verzorging van de kinderen en de beste service naar de ouders. Bij Kei Lief werken warme, enthousiaste, flexibele en professionele mensen met een groot gevoel voor kwaliteit en servicegerichtheid. Door hun kennis, ervaring en natuurlijke vaardigheden weten zij feilloos hoe ze ieder kind zich gerespecteerd en thuis kunnen laten voelen.

 

Onze leidsters, proberen ouders maximaal te ondersteunen in de combinatie van werk en gezin.

 

Wij zoeken enthousiaste, zorgzame, lieve en creatieve groepsleidsters die uiteraard in het bezit zijn van de vereiste diploma’s. We zoeken jonge mensen met ambities én ervaren mensen. We zijn op zoek naar mensen die graag binnen een kleine en overzichtelijke organisatie werken, zelf initiatief nemen en niets liever doen dan kinderen begeleiden bij hun ontdekkingstocht in de wereld.. Je stimuleert kinderen op een betrokken en professionele manier in hun ontwikkeling, je kan je hierbij goed inleven en bent niet bang om een beetje gek te doen.

Naast een salaris conform CAO kinderopvang bieden wij je een afwisselende en uitdagende baan in een enthousiast en betrokken team, waarbij een prettige werksfeer met ruimte voor eigen inbreng en initiatieven centraal staan. Kinderdagverblijf Kei Lief is een organisatie waar je elke dag met plezier naar toe zal gaan en een hoop werkervaring op kan doen. We bieden ambitieuze mensen de mogelijkheid om zich te ontwikkelen door opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

Het is voor ons een pré wanneer je in het bezit bent van de juiste certificaten, je kunt aantonen te beschikken over het 3F taalniveau en in het bezit bent van een BHV of (kinder)EHBO diplom!

Zin in een nieuwe uitdaging? Mail ons je CV, je motivatie en een foto! Dit kan naar: info@kinderdagverblijfkeilief.nl

 

 

 

 

Contact:
Kinderdagverblijf Kei Lief
Meerstraat 24
5366 KB Megen.

T groep: 06 – 24 13 80 67
E Angelique: info@kinderdagverblijfkeilief.nl